2 5 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

BE-körkort

Tibro Trafikskola 0504-49 58 90

För närvarande har vi inga inplanerade BE-utbildningar. Större grupper som företag och liknande (minst 5 personer), är dock alltid välkomna att kontakta oss för vidare diskussioner!

Körlektion: 600 kronor

En körlektion är 55 minuter lång. Många elever väljer att köra dubbla pass, då de upplever detta som mer kostnadseffektivt.

Teoripaket: 1 400 kronor

I paketet ingår lärarledd teori, böcker samt tillgång till körkortsfrågor i skolans datorer.

Eftersom teoriundervisningen till BE och C till stor del är densamma, får våra BE-elever genomföra sin teoriundervisning tillsammans med de elever som tar körkort på tung lastbil.

Övrig undervisning sker med hjälp av ett databaserat multimediaprogram som heter Bonniers trafikskola. Du har också möjlighet att jobba med trafikfrågeprogrammet aSTRa, vars frågor är snarlika de som dyker upp på Trafikverkets teoriprov.

Paketpris: 4 500 kronor

Paketpris tillämpas för större grupper (minst 5 deltagare). I paketet ingår böcker, lärarledd teori samt tillräckligt antal körlektioner i stadsmiljö och manövergård.

Allmän info

Våra släp: Vid övningskörning använder vi oss framförallt av skolans egen släpkärra. Vid fler deltagare (grupputbildning) lånar och hyr vi även in andra släpkärror. För den som vill använda sin egen bil och släpkärra går också detta bra, under förutsättning att kombinationen uppfyller kraven vid körprovet.

Kontaktinfo: 0504-49 58 90 (Du når oss säkrast under vår kontorstid, det vill säga måndag – onsdag mellan 08.00 och 15.30 samt på torsdagar mellan 08.00 och 14.30).

Glöm inte: Att ansöka om ett körkortstillstånd, för utan ett giltigt sådant har vi nämligen ingen möjlighet att övningsköra med dig. För att kunna hämta hem en ansökan om körkortstillstånd måste du ha tillgång till Internet. Börja med att gå in på www.korkortsportalen.se
Klicka därefter i tur och ordning på flikarna: ”Blanketter”
”Information om blanketter som beställs via e-tjänst”
”Beställ blankett”
Så här långt kommen väljer du blanketten ”Körkortstillstånd med hälsodeklaration” i rullisten och trycker på ”Nästa”.
I det sista steget knappar du så in ditt personnummer. Efter det att du har bekräftat din beställning genom att klicka på ”Beställ”, kommer ansökan om körkortstillstånd att automatiskt skickas hem till din folkbokföringsadress.

Vill du dessutom övningsköra privat beställer du blanketten ”Ansökan handledarskap privat övningskörning”.

Kontaktuppgifter

Tibro Trafikskola
Mariestadsvägen 102
541 39 Skövde
0504-49 58 90

Telefontid 08.00-14.00

info@tibrotrafikskola.se